FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Descriere teren Brasov - Nicolae Titulescu

Teren Nicolae Titulescu Brasov cu vedere către TâmpaTerenul de vânzare este amplasat în zona "0" a orașului Brașov, având un amplasament unic din acest punct de vedere.

Suprafața generoasă a terenului, de 50.000 mp, permite realizarea unui concept aerisit și spațios, modern și inovativ, la standarde europene, ce vine în întâmpinarea doleanțelor potențialilor clienți.

Dintre facilitațile zonale ale amplasării terenului de vânzare, amintim:

- zonă rezidențială, ultra-centrală, liniștită

- acces ușor spre orice zonă și dinspre orice zonă a orașului

- foarte aproape de : școli, grădinițe, clinici private, farmacii, biserici, magazine, parcuri, piete agro-alimentare, stații RAT și TAXI.

- în apropiere este Tampa și zonele de agrement.

PUZ-ul a fost astfel conceput pentru ca Centrul BRAȘOVULUI să caștige o adevărată “plaza”, bine ancorata în tradiție și cadrul natural existent.

Pe teren ,conform PUZ-ului, se poate dezvolta un proiect mixt de Hoteluri, Birouri, Spații Comerciale, Servicii și Turism, de Locuințe Colective, Spații Verzi și Parcări.

Un important avantaj îl constituie faptul că PUZ-ul este versatil, fiind elaborat modular, astfel încât vânzarea terenului se poate face pe secțiuni ( zone – zona hotelieră separat, zona de locuințe separat, zona de birouri separat, etc.).

Vezi si: LocatieGalerie fotoContact

Ultima actualizare în Vineri, 06 August 2010 11:10